Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo már kevesebb fizetésért is visszamenne korábbi csapatához – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo mindenképpen távozni akar a Juventustól, ráadásul visszatérne korábbi együtteséhez, a Manchester Unitedhez, ahol még a fizetéscsökkentésbe is hajlandó lenne belemenni.

Az olasz La Gazetta dello Sport információi szerint Cristiano Ronaldót tárt karokkal fogadnák Manchesterben, amit még maga a menedzser, Ole Gunnar Solskjaer is megerősített legutóbbi interjújában. Az olasz lap beszámolója szerint a portugál támadó is hajlana az üzletre, és arra is hajlandó lenne, hogy lecsökkentsék a fizetését. Ronaldo a Juventusnál jelenleg évi 31 millió eurót keres, és bár ennél kevesebbet is elfogadna korábbi csapatától, évi 20 millió euró alá azért nem menne.

A torinói gárda nehéz pénzügyi helyzetbe került a pandémia miatt, és mivel a Szuperliga ötlete nem jött össze, továbbra is a játékoseladásokból származó bevételekre kell alapoznia. Cristiano Ronaldo szerződése 2022-ig érvényes, de a legfrissebb hírek szerint már 29 millió euróért megválnának tőle, de nyitottak egy Paul Pogbát érintő cserére is.

Korábban a sportsajtóban azt is pletykálták, hogy Ronaldo a Real Madridhoz térhet vissza, viszont Florentino Pérez klubelnök elvetette ennek a lehetőségét.