Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kulcsemberét veszítette el a Napoli – sajtóhír

Az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjána hajrájában a Bajnokok Ligája-indulást jelentő első négy helyért küzdő Napoli csapatát súlyos veszteség érte…

 

A Napoli legutóbbi mérkőzésén a hajrában lesérülő Kalidou Koulibaly ugyanis olasz sajtóbeszámolók szerint legalább 2-3 hétre kidőlt vádlisérüléséből kifolyólag, és tekintve, hogy mindössze négy forduló van hátra a bajnokságból, az is elképzelhető, hogy a rutinos védőre az idei szezonban már egyáltalán nem számíthat Gennaro Gattuso vezetőedző.

A 29 éves szenegáli hátvéd az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, rendszerint angol sztárcsapatok radarján szerepel a neve, de évek óta hűséges klubjához. Koulibaly az aktuális idényben 26 bajnoki mérkőzésen és összesen 37 tétmeccsen lépett pályára.

További friss információ a Partenopei háza tájáról, hogy Nikola Maksimovic pozitív koronavírus-tesztet produkált, így rövid idő alatt két hátvédet veszítettek el.