Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerbia: Holender gólt szerzett a TSC ellen

A szerb bajnokság (Super Liga) 35. fordulójában a szerda délután “magyar” rangadót rendeztek, hiszen a vajdasági Topolyai SC a magyar válogatott támadóját foglalkoztató Partizan Beograd vendégeként lépett pályára…

A bajnokság második helyén tanyázó Partizan Beograd gárdája a papírformának megfelelően 3-1-es győzelmet aratott a Topolyai SC ellen. Az első játékrészben némi meglepetésre a vendégek előtt is több komoly gólszerzési lehetőség adódott, ezek azonban rendre kimaradtak, és természetesen a folytatásban megbosszulták magukat. A fordulást követően nem sokkal az izraeli Bibras Natcho büntetőből juttatta előnyhöz a házigazda belgrádiakat. Alig tíz perccel később pedig gyors egymás utánban újabb két gólt szerzett a Partizan, hiszen előbb a magyar válogatott kiváló csatára, Holender Filip volt eredményes, két percre rá pedig egy tetszetős akció végén Milos Jojic ugyancsak betalált. A TSC-nek ezen a találkozón egyedül a szépségtapasszal felérő becsületgól jutott, melyet az összecsapás hajrájában Borko Duronjic szerzett.

Holender az idei bajnoki kiírásban a 23. fellépése alkalmával a kilencedik találatát szerezte, csapata pedig a második helyen áll a bajnoki címét már korábban biztosító éllovas Crvena zvezda mögött.

Partizan Beograd – Topolya SC 3-1 (0-0)
Gólszerzők: Natcho (53. – büntetőből), Holender (65.), Jojic (67.), ill. Duronjic (83.)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye