Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított edzőjével a bennmaradó Honvéd – HIVATALOS

A magyar első osztály bajnokságban (OTP Bank Liga) a bennmaradást az utolsó előtti fordulóban bebiztosító Budapest Honvéd együttese meghosszabbította az idény közben kinevezett vezetőedzője szerződését a következő idényre…

 

A Budapest Honvéd csapata a szerda esti órákban erősítette meg, hogy a következő szezontól is Horváth Ferenc fogja irányítani a csapat szakmai munkáját, aki február 15-én vette át a kispadot.

“Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz a kiesés elleni harc, de még annál is nehezebb lett, mint amire számítottam. Nagyon sok olyan játékosunk van, aki még nem volt ilyen helyzetben és reméljük, nem is lesz többet, mindenkinek fontos volt megértenie, hogy itt baj lehet a végén. Emellett pedig óriási nyomás volt rajtunk, hiszen a Honvéd eddig csak egyszer esett ki az NB I-ből, nem szerettem volna, ha az én nevemhez fűződik az újabb búcsú.

A kiesés elleni küzdelem egészen más dolgokat kíván meg egy edzőtől, teljesen más szabályok mentén kell vezetni egy ilyen együttest, mint egy olyat, ami a közép-, vagy az élmezőnyben szerepel, ez egy külön játék”

– említette a 48. születésnapját csütörtökön ünneplő szakember a kispestiek hivatalos honlapjának.