Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított védőjével a Borussia Dortmund! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese hivatalos fórumain jelezte, hogy Felix Passlack új szerződést írt alá, amely egészen 2023 nyaráig a klubhoz köti.

A mai nap folyamán hivatalossá vált, hogy Felix Passlack meghosszabbította szerződését a Borussia Dortmunddal. A védelem mindkét oldalán bevethető futballista 2023 nyaráig szóló kontraktust írt alá. Passlack 2012 óta tartozik a Borussia kötelékébe, ahonnan 2016-ban került fel a felnőttek közé. Pályafutása során szerepelt már kölcsönben a Hoffenheim, a Norwich City és a Fortuna Sittard együtteseiben is, ebben az idényben viszont már a Dortmundnál számított rá a vezetőség. A 22 esztendős játékosra még epizódszerep jutott, összesen 13 találkozón kapott szerepet, 634 perc erejéig, és egy gólt jegyzett. Passlack hosszabbításával kapcsolatban a klub sportigazgatója, Michael Zorc is kifejtette a véleményét:

Egy ideje már tárgyaltunk a hosszabbításról, és nagyon örülünk, hogy végül sikerült egyességre jutnunk. Felix ennek a régiónak a gyermeke és nagyon erősen kötődik a BVB-hez, szóval nem volt nehéz a döntés egyik fél számára sem.

Passlack karrierje során összesen 34 alkalommal lépett pályára a Dortmund színeiben, amelyeken 2 gólt és 1 gólpasszt ért el. Piaci értékét 2,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.