Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus döntött Pirlo leváltásáról

A Juventus vasárnap esti veresége után az olasz sajtóban ismét felerősödtek azon híresztelések, mely szerint a torinói csapat vezetőedzőjét akár már az aktuális idény vége előtt leválthatják…

 

A Juventus vezetősége a hétfői megbeszélés után úgy döntött, hogy az aktuális idény végéig biztosan Andrea Pirlo fogja irányítani a csapatot, nem veszi át megbízott edzőként tőle a kispadot Igor Tudor, amiről az elmúlt időszakban többször is szó volt az olasz sajtóban.

Az aktuális idény előtt kinevezett egykori világbajnok játékosa számára a mostani az első megbízatás vezetőedzőként, és úgy tűnik, hogy Pirlo számára túl nagy feladat a Juventus irányítása, hiszen a torinóiak kilenc év után először nem lettek bajnokok, ráadásul már az első négy helyezett közül is kicsúsztak a Serie A tabelláján. Mindemellett a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerültek. Persze, hiba lenne mindenért kizárólag a trénert hibáztatni, a vezetőség elhibázott döntései vagy éppen Cristiano Ronaldo motiválatlan játéka is nagyban hozzájárul a “zebrák” sikertelenségéhez.

A helyi lapok várakozásai szerint a következő idénytől a csapat korábbi edzője, Massimiliano Allegri veszi vissza a Juventus irányítását.