Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Eldőlt Edinson Cavani sorsa! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csapata hivatalos oldalain közölte, hogy sikerült egyességre jutniuk Edinson Cavanival. Az uruguayi támadó egy évvel meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését.

Eldőlt Edinson Cavani sorsa. Az uruguayi támadó jövője sokáig kérdéses volt a Manchester Unitednél, de a mai nap folyamán pont került az ügy végére. Cavanival kapcsolatban sokáig arról cikkeztek, hogy a következő szezontól a Boca Juniorsnál folytatja pályafutását, ám végül aláírt további egy évre a Manchester United együtteséhez. A 34 esztendős támadó döntését minden bizonnyal megkönnyítette, hogy a United igen magas fizetéssel marasztalta, valamint az is, hogy az utóbbi hetekben nagyon jó formába lendült. Cavani ugyanis az elmúlt egy hónapban 7 találkozón 8 gólig és 3 gólpasszig jutott a “Vörös Ördögök” mezében. “El Matador” az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

A szezon során nagy szeretetet éreztem a klub iránt, és mindaz iránt, amit képvisel. Mélyen kötődök a csapattársaimhoz, és a háttérben dolgozókhoz. Minden itt töltött nap extra motivációt ad nekem, és tudom, hogy együtt nagy dolgokat vihetünk véghez. Meghatott, hogy a szurkolók mennyire akarták, hogy maradjak. Szeretném nekik ezt meghálálni, ezért mindent meg fogok tenni a pályán, hogy boldog pillanatokat okozzak nekik. Sajnos még nem volt lehetőségem az Old Trafford közönsége előtt játszani, de remélem, hamarosan ennek is eljön az ideje.

Cavani ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen lépett pályára a Manchester United színeiben. Ezeken a találkozókon 15 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.