Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus középpályását nézte ki az Atlético – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a spanyol bajnoki címre hajtó Atlético Madrid gárdája nyitott lenne a Juventus sokat bírált középpályásának nyári leigazolására…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál információi szerint az Atlético Madrid csapata meg akarja szerezni a Juventus együttesétől az uruguayi középpályás, Rodrigo Bentancur játékjogát, akiért cserébe a torinóiak legalább 40 millió eurót kérnének.

A 23 éves középpályás 2017-es leigazolása óta már több mint 150 tétmérkőzést játszott a Bianconeri színeiben, az aktuális idényben 32 bajnokin és összesen 43 összecsapáson számított rá Andrea Pirlo vezetőedző. Tulajdonképpen alapembernek számít a középpályán, de a szurkolók rendszerint sok kritikával illetik játékát, és a forrás szerint a klubnál sem makulátlanul elégedettek a teljesítményével, így nyitottak lennének az eladására.

Bentancur pályafutása korábbi szakaszában a patinás argentin Boca Juniors egyletében játszott, viszonylag fiatal kora ellenére már 33 alkalommal lépett pályára hazája válogatottjában.