Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Ez volt a legszebb gól, amit valaha láttam…”

A Liverpool csapata a vasárnapi napon fontos győzelmet aratott a West Brom ellen az angol bajnokság (Premier League) hétvégi fordulójában, mely során kapusa emlékezetes fejesgólt szerzett…

A Liverpool győztes gólját nem más, mint a csapat brazil sztárkapusa, Alisson Becker szerezte, aki a találkozót követő értékelésében a Sky Sport kamerái előtt is nehezen találta a szavakat:

“Kinéztem a kispad felé, de senki sem jelzett, hogy menjek fel, de végül megkaptam a jelet. A beadás ismét nagyszerű volt, amibe megpróbáltam belerakni a fejemet. Azt hiszem, ez volt a legszebb gól, amit valaha láttam… Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, mert az egész kimerítő idényben hatalmasat küzdenek. Örülök, hogy tehettem ma valamit a győzelemért. Láttam, hogy jön a labda, próbáltam ráhelyezkedni és szerencsére senki sem követte le a mozgásomat.

Vannak olyan dolgok az életben, amiket nem tudsz és nem is lehet megmagyarázni. Isten keze a fejemen volt. Nagyon elérzékenyültem. Ennek az volt az oka, ami velem és családommal történt az elmúlt időszakban. De a futball az életem.”

A Pool 28 esztendős kapusa profi pályafutása első gólját szerezte, találatát pedig érthető okokból a közelmúltban, tragikus körülmények közt elhunyt édesapja emlékének ajánlotta.