Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londonból figyelik a Barca kapusát! – sajtóhír

A Mundo Deportivo információi szerint a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő FC Barcelona tapasztalt kapusát, a brazil Netot a Premier League-ből figyelik…

A spanyol napilap úgy értesült, hogy az Arsenal fontolgatja a Barcában csupán második számú portásnak számító Neto leigazolását. A lassan 32 éves hálóőrnek ugyan 2023-ig élő szerződése van a katalánokkal, ám egy jó ajánlat esetében valószínűleg nem mondanának nemet az elengedésére. Ter Stegen sérülése miatt a szezon elején jó néhány bajnokin védhetett, majd posztriválisa felépülés után újra a padra került. A ligában azóta nem is kapott esélyt a bizonyításra. Neto két év alatt csupán 16 tétmérkőzésen védte a Barca kapuját.

Neto a Barcelona előtt állt a Fiorentina, a Juventus és a Valencia alkalmazásában. A ‘zebráknál’ szintén tartalék volt, viszont a ‘violáknál’ és a ‘denevéreknél’ ő volt több idényen át az első számú kapus. Mint már írtuk, Netot még két év köti a Barcához, a mértékadó transfermarkt pedig 10 millió euróra becsüli a piaci értékét.