Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris megvan az MTK új edzője

Michael Boris menesztése után, máris bejelentette új edzőjét az MTK. Az új vezetőedző Marco Rossi segítője, Giovanni Costantino lesz.

A 36 éves messinai születésű szakember első vezetőedzői megbízatása lesz ez. Az elmúlt években Costantino rendszeres tagja volt Rossi stábjának, bármerre is dolgozott honfitársa, így a bajnoki címet nyerő Honvéd stábnak is tagja volt, de a DAC-nál is fontos szerepe volt. Costantino nem csak másodedzőként, de videóelemzőként is segítette Rossi munkáját és egyelőre teheti ezt továbbra is, ugyanis csak az Eb után veszi át az MTK irányítását.

A felek 2+1 éves szerződéseben egyeztek meg. Costantino nem csak, hogy jól ismeri a magyar közeget, de minimálisan a nyelvet is besszéli, de valószínűleg mindenkivel könnyen megérteti magát, hiszen anyanyelve mellett beszél angolul, spanyolul és oroszul is.

Az MTK vezetősége annak ellenére menesztette Michael Borist, hogy az MTK újoncként a 7. helyen végzett és sokáig harcban állt a dobogóért, illetve a Magyar Kupában is bejutott az elődöntőbe.

Az NB I végeredménye