Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felajánlották a Barcelonának a Milan sztárját – sajtóhír

Nemzetközi beszámolók szerint az AC Milan lejáró szerződésű kiválóságának ügynöke továbbra is mindent megtesz azért, hogy új csapathoz vigye pártfogoltját…

 

Az AS értesülései szerint az AC Milan lejáró szerződésű kapusa, Gianluigi Donnarumma szolgálatait a játékos ügynöke, a hírhedt Mino Raiola beajánlotta a Barcelona vezetőségének, hogy nyáron adják el Marc-André ter Stegent, és szerződtessék a nála hét évvel fiatalabb olasz portást.

A 22 esztendős kapus az évek során már többször eljátszott a távozás gondolatával, de egyelőre maga is maradni szeretne a csapatnál, és nehéz lenne elképzelni, hogy pont akkor hagyná el ingyen a klubját, amikor életében először 2021 őszétől nagy eséllyel kipróbálhatná magát a Bajnokok Ligájában is a csapat színeiben. Sok múlhat azon, hogy az olasz bajnokság (Serie A) zárófordulójában a Rossoneri ki tudja-e harcolni a BL-indulást érő első négy helyezés valamelyikét vagy sem.

Donnarumma fiatal kora ellenére már a hatodik szezonját tölti az AC Milan első számú kapusaként, eddigi karrierje során 250 tétmérkőzésen védhette a patinás milánói egylet kapuját.

A tehetséges kapus helyzetét természetesen több csapat is aktívan monitorozza, a hírek szerint a Juventus, a Chelsea és a Manchester United egyaránt készen áll akcióba lépni érte, amennyiben valóban nem sikerül megállapodni a hosszabbításról jelenlegi kenyéradójával.