Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botafogoból az NB I-be?

Elképesztő igazolást hajthat végre az NB I-ben szereplő Kisvárda. A bajnokságban 5. helyen záró kisvárdaiak, a brazil első osztályból kieső, Botafogo 21 éves szélsőjét, Rhuant nézték ki maguknak.

Rhuan 23-szor lépett pályára a bajnokságban, a Botafogo színeiben. A nagy múltú brazil nem a legszebb időszakát éli, hiszen hét éven belül másodjára estek ki az első osztályból. Ráadásul nincs is jó anyagi helyzetben a klub, szóval minden plusz bevételre szükségük van. Rhuannal ugyan nem fognak bankot robbantani, hiába becsüli a transfermakt 1,7 millió euróra az értékét, ennyit aligha kapnak érte, mivel az év végén lejár a szerződése.

A korábban a brazil U15-ös válogatottba is behívott játékos a pálya két szélén és csatárként is bevethető. Ha valóban Kisvárdán köt ki, akkor egy honfitársát, Sassát pótolhatja, aki három év után távozott a magyar klubtól.
Így sem kell aggódnia, hogy nem lesz, akivel portugálul társaloghatna, hiszen Sassán kívül is van még 3 brazil a csapatban, illetve a klub vezetői pár napja a portugál Joao Janeirót nevezte ki Supka Attila helyére.