Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A blancók elcserélhetik csatárukat a Bundesligába! – Sajtóhír!

Sajtórétesülések szerint a Real Madridból minden jel szerint távozó Luka Jovic végleg maradhat korábbi csapatánál, az Eintracht Frankfurtnál, mégpedig egy játékoscsere keretein belül.

A spanyol és a német lapok egybehangzóan állítják, hogy a Frankfurt szeretné megtartani végleg a 23 esztendős szerb támadót, akiért cserébe kész lenne André Silva játékjogát is ‘áruba bocsátani’.

A 25 esztendős portugál csatár parádés szezont tudhat maga mögött, 34 tétmeccsen 29 gólt és 10 gólpasszt osztott ki, amely után elsőre talán meglepőnek hangzik, hogy a németek legnagyobb értéküket (a transfermarkt.de szerint 40 millió euró) csak úgy elcserélnék, ugyanakkor egy ilyen szezon után vélhetően nehéz lesz megtartaniuk André Silvát… Ráadásul egy ilyen csereüzletből anyagilag inkább az Eintracht járna jobban, hiszen a Real Madrid ez esetben némi készpénzt is fizethetne Luka Jovic játékjoga mellé.

A madridi As című lap ide vonatkozó beszámolói szerint a frankfurtiak új trénere, Adi Hütter beleegyezésére mindenképpen szükség lesz egy ilyen forgatókönyvhöz.

A német Kicker szerint egyébként André Silva valóban távozni készül a Frankfurttól, erre enged következtetni az is, hogy a portugál csatár saját közösségi profiljain az alábbi üzenetet tette közzé: “Megtaláltam önmagam az Eintrachtnál. Azt hiszem bizonyítottam, hogy mire vagyok képes. Mindig hálás leszek a klubnak, az edzői stábnak és a csapattársaimnak azért, hogy rátaláltam a helyes útra!” – Fogalmazott Silva.
Mit is tehetnénk még hozzá?! – Felkészül a Real Madrid?!