Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: a korábbi menedzser térhet vissza – sajtóhír

José Mourinho menesztése óta továbbra is gőzerővel keresi a Tottenham vezetősége a következő főállású menedzserét, de egyelőre egyáltalán nem lehet tudni, hogy végül ki lesz a befutó…

Az Independent beszámolói szerint miután már legalább egy tucat szakember került szóba a Tottenham csapatánál, de senkivel nem jutottak egyezségre, akár a csapat korábbi menedzsere, Mauricio Pochettino visszatérése is létrejöhet. A forrás úgy tudja, hogy bizonyos feltételek mellett az argentin tréner hajlandó lenne visszatérni az észak-londoniakhoz.

A 49 éves szakember 2019 novemberi menesztése után bő egy évvel, idén januárban vette át a Paris Saint-Germain irányítását, ám nem zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, miközben a Spurs a közelmúltban menesztette utódját, José Mourinhót. Pochettino három és fél év alatt hiába vezette 293 mérkőzésen is a londoni csapatot, egyetlen nagy címet sem nyert velük, de 2019-ben a Bajnokok Ligája-döntőt játszottak. A PSG edzőjeként bár megnyerte a csapattal a Francia Szuperkupát és a Francia Kupát, a bajnokság megnyeréséről végül lemaradtak, így állítólag a francia klub vezérkara sem ragaszkodik mindenképpen a megtartásához.

Mourinho menesztése után a Tottenham irányítását az idény végéig ideiglenesen a mindössze 29 éves Ryan Mason vette át, de a következő szezonra való felkészülést már mindenképpen egy főállású menedzserrel szeretnék elkezdeni.