Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországban folytatja az Arsenal korábbi támadója! – hivatalos

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Trabzonspor hivatalos weboldalán és közösségi csatornáin számolt be arról, hogy leigazolta Gervinhot és Bruno Perest…

A Trabzonspor színeiben folytatja pályafutását korábban az AS Romában, a Lille-ben és az Arsenalban is megfordult Gervinho, valamint Bruno Peres, aki pedig már az előbb említett Romában futballozott az elmúlt években. Az elefántcsontparti támadó kettő, a brazil szélső három évre szóló kontraktust írt alá. 

Gervinho személyében egy nemzetközi szinten rendkívül tapasztalt támadót igazolt a török együttes. A rutinos futballista (aki egyébként holnap tölti be 34. életévét) a Serie A-ban és a Ligue 1-ben jócskán több mint 100 mérkőzésen lépett pályára, a Premier League-ben két év alatt közel 50 találkozón játszott. 

Bruno Peres amióta Európában futballozik egyedül a Serie A-ban fordult meg. Első klubja a Torino volt, majd innen került Rómába, ahol hol alapember volt, hol inkább a háttérbe szorult. Ezzel együtt így is 159 olasz élvonalbeli meccset játszott le.