Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 közölte döntését a csapattársaival – sajtóhír

A minap a távozására utaló ötszörös aranylabdás portugál klasszis az olasz sajtó beszámolói szerint már a csapattársaival is tudatta, hogy meghozta a döntését a jövőjéről…

 

Az Il Messaggero beszámolói szerint Cristiano Ronaldo már közölte csapattársaival, hogy nyáron el szeretné hagyni a Juventus együttesét, a lap szerint pedig az Európa-bajnokság után valóban sor kerülhet a klubváltására.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 133 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, idén arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Ráadásul csak a bajnokság utolsó fordulójában dőlt l, hogy az “öreg hölgy” indulhat egyáltalán jövőre a Bajnokok Ligájában, bár ezt kiharcolták, továbbra is napirendi ponton szerepel a rutinos klasszis csapatváltása.

Korábban szóba került, hogy Ronaldo visszatérhet a Sporting CP csapatához, azonban ügynöke tagadta ezeknek realitását. A nemzetközi sajtóinformációk szerint első sorban a Manchester United és a Paris Saint-Germain csapatának lehet esélye rá, hogy leigazolja az ötszörös aranylabdást.