Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético szemet vetett az Inter ászára – sajtóhír

A legfrissebb spanyol lapinformációk szerint a spanyol bajnok az olasz bajnok húzóemberét készül leigazolni…

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Lauaro Martínez ügynöke Madridban tett látogatást, most pedig a spanyol AS arról ír, hogy az Atlético Madrid gárdája 70 millió eurót készül felajánlani az anyagi gondokkal küzdő Inter részére a gólerős csatárért cserébe.

A 23 éves támadó minden sorozatot figyelembe véve 21 találatot szerzett az elmúlt szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. Az aktuálisan futó idényben Martínez 38 fellépés alatt 17 bajnoki gólt szerzett, összességében pedig 18 alkalommal volt eredményes Romelu Lukaku szárnysegédjeként. Aktuális szerződése 2023-ig köti őt a milánói egylethez, és a hírek szerint már előrehaladott tárgyalásokat folytat klubjával a megállapodás megújításáról. Mindez persze megfelelő összeg ellenében nem lehet akadálya az átigazolásának, bár a korábbi hírek nem egyszer 100 millió eurós eladási árat rebesgettek vele kapcsolatban.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 21 mérkőzésen 11 gólt szerzett az argentin válogatottban.