Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Még egy csapatrészt mindenképpen megerősítene Ronald Koeman! – Sajtóhír!

Miután a Barca karnyújtásnyira került Memphis Depay átigazolásától, a katalánok már a további erősítéseken dolgoznak.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol sportsajtóban megjelentek szerint a katalánok vezetősége gőzerővel dolgozik azon, hogy a Barcát kikosarazó Georginio Wijnaldum helyett megtalálja a tökélesetes profilú játékost.

A katalán Sport és a Marca című lapok egyetértenek abban, hogy Pedri, Sergio Busquets és Frenkie De Jong mellett Miralem Pjanic, Carles Alena és/vagy Riqui Puig helyzete már erősen bizonytalan, nem zárható ki, hogy mindhárman távoznak majd a középpályáról; ráadásul a fiatal Ilaix Moribának eközben gondok akadtak a szerződésének meghosszabbításával.

Ronald Koeman tehát mindenképpen bővítené lehetőségeit ezen csapatrészben.

A spanyol lapokban legújabban például a Real Sociedad csapatkapitányának, Mikel Merinonak a nevével találkozni. A 24 esztendős, remek formában futballozó, labdabiztos játékos viszont a Wijnaldum-transzferrel ellentétben pont a másik végletet képviseli: szerződése 2025-ig érvényes a Sociedadnál, piaci értékénél (40 millió euró – transfermarkt.de) így jóval többet is fizethetne a Barca… A spanyol sportsajtóban nem véletlen, hogy rendre meg is jegyzik, hogy kulcsfontosságú lesz Koeman és a Barca erősítéseit illetően az átigazolások anyagi háttere is (…)