Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gattuso nem lesz a Tottenham menedzsere – sajtóhír

Noha a minap még arról szólt a fáma, hogy a Fiorentinával szerződést bontó olasz szakember lehet a Tottenham új menedzsere, állítólag máris változott a helyzet…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A The Athletic legfrissebb információi szerint Gennaro Gattuso nem lesz a Tottenham menedzsere, miután a felek álláspontja elég távol van egymástól, így továbbra sem lehet tudni, hogy ki veszi át főállásban a londoni gárda irányítását.

A 43 éves szakember 2019 decemberében vette át a Napoli irányítását egykori edzőjétől, Carlo Ancelottitól, és a kezdeti lendület olyan jól sikerült, hogy a Napoli megnyerte vele a Coppa Italiát és a hetedik helyen zárta a bajnokságot tavaly. Az idei szezonnak a csapat nagy reményekkel vágott neki, Gattuso első teljes idényében a megerősített keretet a bajnokesélyesek közé sorolták, és bár jól kezdték az idényt, szép lassan elfogyni látszottak, a sérülések sem könnyítették a boldogulását, ennek ellenére remek hajrával továbbra is versenyben vannak a BL-indulásért. A szezon közben folyamatosan pletykáltak a leváltásáról, amely annyira rosszul esett neki, hogy most már hiába marasztalná őt a vezetőség, elkötelezett a váltás mellett.

Gattuso 22 nappal a kinevezése után felbontotta a július 1-jétől életbe lépő szerződését a Fiorentinával, mivel a feleknek a jövőről alkotott elképzelései mégsem egyeztek.

Mint ismeretes, a Tottenham éléről április 19-én menesztették José Mourinhót, akkor az elmúlt idény végéig Ryan Mason vette át ideiglenesen a csapat irányítását. A következő szezontól azonban mindenképpen új kormányost akarnak kinevezni, ám az elmúlt időszakban hiába boronálták össze őket lassan egy játékoskeretre való edzővel, továbbra sincs meg a csapat új menedzsere.