Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Southampton támadója hamarosan megújíthatja szerződését – sajtóhír

Meghálálta a lehetőséget a csatár és rengeteg góllal segítette ezidáig csapatát, viszont volt némi nézeteltérés eleinte, ami most rendeződni látszik a kontraktusának megújítása kapcsán. 

(Photo by Robin Jones/Getty Images)

Southampton szeretné meghosszabbítani Danny Ingsnek a szerződését, amelyről már hónapok óta tárgyalnak a felek, azonban még nem jutottak zöld ágra, de most meglehet az áttörés és révbe érhetnek a felek, legalábbis angol sajtóinformációk szerint. Jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól a 28 éves támadónak, piaci értéke pedig felkúszott 22 millió euróra a mértékadó transfermarkt.com szerint.

Az új kontraktusa 2025-ig szólna, és úgy hírlik, hogy a fizetésén is emelnének a Sotonnál, valamint továbbra is az első számú csatár lenne az együttesnél, amelyet szintén megígér neki a vezetőség, hogy ez így is marad.

A háromszoros angol válogatott támadó 2018-ban került kölcsönbe a Southamptonhoz a Liverpooltól, majd tavaly nyáron végleg megvásárolták őt 22 millió euró ellenében, és nagyon úgy tűnik, hogy kiváló vásárt kötöttek vele, mert leigazolása óta nagyon sok góllal és gólpasszal segítette csapatát. Összesen 100 mérkőzésen jutott szóhoz a Szenteknél, amelyeken 46 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.