Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba igazolt a Stuttgart húzóembere – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a VfB Stuttgart tehetséges argentin szélsője valóban átigazolt a Fiorentina csapatához…

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csapata a szerda délutáni órákban végrehajtotta eddigi legnagyobb nyári fogását, miután ötéves szerződést kötött a VfB Stuttgarttól érkező Nicolás Gonzálezzel. A beszámolók szerint a jelenleg az argentin válogatottal a Copa Américán szereplő játékos 23+4 millió euró ellenében váltott csapatot.

A 23 esztendős argentin szélső támadó három idényt töltött el a “svábok” alkalmazásában, és különösen az utolsó két szezon emlékezetesre sikeredett számára, így fokozódott nemzetközi érdeklődés iránt. González a VfB 2019-2020-as másodosztályú feljutása alkalmával 14 gólig jutott, míg a Bundesliga legutóbbi kiírásában több sérüléstől hátráltatva 15 bajnokin hat találatért felelt. Menet közben 2019-es debütálása óta már nyolc alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban, ráadásul két Copa América-mérkőzésen kezdő volt.

González a csapatkapitány Germán Pezzella és Lucas Martínez Quarta után már a harmadik argentin játékosként csatlakozott a firenzei együtteshez.