Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Játékoscsere a Wolverhamptonnal? – Sajtóhír!

Sajtóértesülések szerint az FC Barcelonánál további játékosmozgások várhatóak. A katalánok a hírek szerint nem készülnek nagy összegeket költeni az átigazolási piacon, inkább élnének az eléjük kerülő lehetőségekkel. 

Barcelonában Joan Laporta klubelnök pár nappal ezelőtt a La Vanguardiának adott nyilatkozatában elhangzott “lesznek még érkezők” , illetve a  “ne normális igazolásokra gondoljunk, sokkal inkább csereüzletekre”  mondatai után természetesen nincs hiány találgatásokban, azt illetően, hogy ki és milyen feltételek között érkezhet Barcelonában.

Így merült fel Adama Traore neve. A Barca-nevelésű, ám igazán a Wolverhamptonnál kibontakozó szélsőért állítólag a klub kész odaadni Francisco Tirancaot az angoloknak.

A korábbi Braga-játékos nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nehezen illeszkedett a katalánok csapatjátékába.

Ahogyan a katalán Sport című lap is fogalmaz egy esetleges csereüzlettel minden fél jól járhat, Trincao és Adama Traore karrierje új impulzust kaphat, a két klub pedig egy-egy motivált játékost.

Egyáltalán nem zárható ki, hogy a Barca és a Wolves békésen, a háttérben le is menedzselhet egymás között egy csereüzletet (…)