Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona kegyvesztettjét vinné az Arsenal! – sajtóhír

Az Ágyúsok ismét a spanyol élvonalból szemeltek ki maguknak támadó középpályást, ám ezúttal nem a Real Madridból igazolnának, hanem a Barcától.

 (Photo by Jose Breton/NurPhoto via Getty Images)

Angol sajtóinformációk szerint az Arsenal a Barcelona labdarúgóját, Philippe Coutinhót szerződtetné a nyár folyamán, miután Martin Ödegaardot nem sikerült szerződtetniük a Real Madridtól.

A londoni alakulat mindenképpen szeretne igazolni egy kreatív játékost, jelenlegi legfőbb kiszemeltjük a katalánok brazilja, aki ráadásul rengeteg Premier League-ben szerzett tapasztalattal rendelkezik. A gránát-vörös kékek pedig pont szabadulnának a 29 éves játékostól, ugyanis Ronald Koeamen nem tart rá igényt már egyáltalán a hírek szerint, valamint a katalánoknak további eurómilliókat kell átutalnia a Liverpoolnak, ha további 10 mérkőzésen pályára lép még a támadó középpályás.

Coutinho a Barcelona legdrágább igazolása, 2018-ban érkezett a Liverpooltól 135 millió euró ellenében, azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A 63-szoros brazil válogatott játékos piaci értékét mindösszesen 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2023-ig érvényes a spanyol gigásszal. Azonban a katalánok 40 millió euró körüli összeget várnak a kegyvesztett labdarúgójukért.