Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thomas Müllert élete végéig kísérteni fogja a kihagyott helyzete – Videóval

Mint ismert, a német válogatott 2-0-ás vereséget szenvedett az angolok ellenében az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, azonban lehetett volna ez másképp is, ha a Bayern München játékosa berúgja ajtó-ablak helyzetét.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Thomas Müller szomorúan nyilatkozott az Európa-bajnoki búcsút követően, és elmondta, hogy élete végéig kísérteni fogja az elpuskázott lehetősége. Az angolok 1-0-ás vezetésénél Raheem Sterling hibáját követően került a labda Havertzhez, a Chelsea támadója pedig kiválóan tálalt Müller elé, aki egy az egyben mehetett a labdával Pickford irányába, azonban a német labdarúgó elvétette a kaput, ami később megbosszulta magát, ugyanis Harry Kane a hajrában megrúgta a Háromoroszlánosok második találatát is, ennek következtében a Nationalelf búcsúzott a tornától.

“Életem végéig, az álmaiban is elkísér majd ez a kihagyott helyzet. Azért él és dolgozik egy profi labdarúgó, hogy lehetősége legyen egy ilyen presztízzsel bíró mérkőzésen hasonlóra és eksztázisba ejtsen a góljával egy egész nemzetet. Ezt a lehetőséget én most elszalasztottam, és ez pokolian fáj. Különösen azért fáj, mert a német szurkolók a nehéz pillanatokban is kiálltak mellettünk végig az Európa-bajnokságon, mi pedig nem tudtuk ezt meghálálni”mondta Müller.