Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Coutinhóért most Olaszországból érdeklődnek – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona többek között olasz kluboknak is felajánlotta mellőzött és sérülékeny rekordigazolását, Philippe Coutinhót, és az AC Milan el is kezdett érdeklődni iránta.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A katalán Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona felajánlotta az AC Milannak Philippe Coutinhót, a milánói gárda pedig érdeklődést is mutat a transzfer iránt. A katalán csapat mindenképp szabadulna a korábbi rekordigazolástól, mert hatalmas fizetése miatt egyre nehezebb helyzetben van a pénzügyi gondokkal küzdő klub, de nem ő lenne az egyetlen játékos, aki emiatt távozna a nyáron.

A 29 éves középpályás iránt több európai klub is érdeklődik, ám fizetési igénye és sérülékenysége többeket elriaszt az üzlettől, így leginkább kölcsönben gondolkodnak. A spanyol Marca szerint azonban az AC Milan a helyi kedvező adózásnak köszönhetően megengedhetné magának a brazil középpályás fizetését. A milánóiak ráadásul új középpályást keresnek a távozó Hakan Calhanoglu helyére, és bár korábban felmerült James Rodriguez neve is az olaszoknál, lehet, hogy inkább a Barca mellőzött braziljára esik a választásuk.

Coutinho még decemberben szenvedett komoly térdsérülést, ami miatt csak 14 mérkőzésen léphetett pályára az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve.