Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországban folytatja pályafutását Pau Lopez! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy kölcsönadta Pau Lopezt a Marseillenek. A francia klubnak opciós joga lesz a kapus megvásárlására.

(Photo by Fabrizio Corradetti/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Tovább folytatja az erősítéseket a Marseille együttese. A francia alakulat ezúttal az AS Roma kapusát, Pau Lopezt szerezte meg. A spanyol hálóőr kölcsönbe érkezett erre az idényre, de a franciáknak opciós joguk lesz végleg megvásárolni őt a következő szezonban. A beszámolók alapján Lopez játékjoga 12 millió euróért cserélhet gazdát, amennyiben legalább 20 tétmérkőzésen pályára lép. Nem ő az egyetlen Roma játékos, aki ezen a nyáron kölcsönbe került a Marseillehez, hiszen nemrég Cengiz Ündert is bejelentették szintén kölcsön plusz opciós vételi joggal.

Pau Lopez 2019 nyarán került a “Farkasokhoz” 23,5 millió euró ellenében. A klub színeiben 76 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 18-at kapott gól nélkül hozott le. A Marseille ebben a szezonban alaposan megerősítette már a keretét, hiszen Ünder és Lopez mellett Leonardo Balerdi, Konrad de la Fuente és Gerson is csatlakozott a csapathoz.