Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol válogatott csapattársa méltatta a magyar védőt

 

A korábban a Tottenhamnél és a Liverpoolnál is játszó friss Fenerbahce-igazolás már nagyon várja, hogy együtt futballozhasson Szalai Attilával.

 

(Photo by Federico Gambarini/picture alliance via Getty Images)

Steven Caulker személyében egykori angol válogatott védőt igazolt a Fenerbahce. A 29 éves hátvéd – aki a Tottenham Hotspur, a Southampton és a Liverpool mezét is magára ölthette – az Alanyaspor együttesétől került Isztambulba, ahol együtt játszhat Szalai Attilával is, amennyiben valamelyik topligás kérője nem csábítja el a 23 éves magyar védőt. Caulker nagyon sokat vár a magyar válogatottal való együttműködésüktől és a tapasztalt hátvéd nagyon jó véleménnyel van új csapattársáról.

“Nagy rajongója vagyok Szalainak, óriási jövő áll előtte! Követtem az előző idényben és az Európa-bajnokságon is. Örülök, hogy nem ellene, hanem vele játszhatok. Remélem, jól tudunk majd együtt dolgozni és remélem, hogy nálunk marad. Hallottam, hogy Angliából is érdeklődnek iránta. Együtt nagyon erős védelmet tudnánk alkotni és trófeákhoz segíthetnénk a Fenerbahcét” – idézi a turkiyegazetesi.com.tr Caulkert, aki bajnoki címet akar nyerni a legutóbb bronzérmes Fenerrel.