Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vasas: Portugáliából érkezett támadó

Feczesin Róbert és Radó András után újabb NB I-es szintű támadót igazolt a Vasas. A portugál Nacionaltól távozó Bobál Gergelyt szerződtette a fővárosi csapat.

Bobál mindössze egy szezont töltött a portugál csapatnál, ahol alig kapott lehetőséget. A portugál bajnokságban csupán 2 találkozón lépett pályára és összesen 6 percet játszott.

Bobál mondhatni hazatért hiszen a Vasas Kubala Akadémiáról indult, azóta megfordult a Honvédnál, Gyirmóton, a Wolfsburg tartalékcsapatában, Csákváron, Zalaegerszegen és legutóbb a Nacionalnál.

Bobál Gergely a Vasas honlapján beszélt a terveiről is.
“Közel három évet töltöttem Angyalföldön korábban, sok szép emlék köt ide az utánpótlásból, sikerek, győzelmek, így jó érzés ide visszatérni. Az elmúlt másfél évben egy olyan folyamat bontakozott ki Angyalföldön, ami számomra nagyon szimpatikus, aminek szeretnék a részese lenni, s újra élvezni a játékot. A Vasasnak az élvonalban a helye, bízom benne, hogy én is hozzá tudom segíteni a klubot a sikeres jövőhöz.”

Egyelőre nem lehet tudni a korábbi utánpótlás válogatott játékos mennyi időre írt alá a Vasashoz.

A 25 éves támadó a Vasas negyedik nyári szerzeménye, korábban Uram János Békéscsabáról, Márkvárt Dávid a Diósgyőrtől, Varga Donát pedig a Heerenveen utánpótlásából csatlakozott a klubhoz.

A Vasasnak idén is a feljutás a célja, a klubnak ez lesz sorozatban a negyedik szezonja az NB II-ben, 2019-ben negyedikek lettek, míg az elmúlt két esztendőben egyaránt harmadikok.