Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridban folytatja a Barca játékosa

Megegyezett egymással a Barcelona és a Getafe Carles Alena átigazolásában. A katalán középpályás 5 millió euróért váltott klubot.

A 23 éves középpályás 2016-ban debütált a Barcában, azonban mindössze 26 bajnokin lépett pályára nevelőegyüttesének színeiben. A katalán csapat kétszer is kölcsönadta, a 2020 tavaszán a Real Betis-ben szerepelt, míg 2021-es tavaszi szezont már a Getafe-ban töltötte, ahol egy félszezon alatt majdnem annyiszor játszott (22 bajnokin találkozó), mint a Barcelonában 5 év alatt.

Alena öt évre írt alá új csapatához, amely mindössze 5 millió eurót fizetett érte, azonban ha a jövőben értékesíti a játékost, abból a Barcelona is részesül.

Alenának elég hányatott sorsa volt a katalán csapatnál, nem csak a kevés játéklehetőség miatt, amikor a csapat leigazolta de Jongot, Alelanától a megkérdezése nélkül elvették a mezszámát és odaadták a holland középpályásnak.

A Getafe 15. lett az elmúlt szezonban a spanyol bajnokságban (La Liga), most viszont Michel irányításával szeretnének előrébb végezni a tabellán.