Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett új csapatával a Chelsea mellőzöttje – sajtóhír

Megbízható sajtóértesülések szerint végleg eldőlt a BL-győztes Chelsea olasz balhátvédjének sorsa, akire a londoni “kékek” a következő idényben már nem számítanak…

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint megszületett a megegyezés, amely értelmében a Chelsea együttesében kevés lehetőséghez jutó Emerson Palmieri a nyári átigazolási időszak alkalmával 8-10 millió euró ellenében a Napoli csapatához szerződhet.

A Brazíliában született, de már 18-szoros olasz válogatott védő 2018 januárjában csatlakozott a londoni “kékekhez”, amely 20+9 millió eurót utalt át érte az AS Romának. A 26 éves bekk szerződése 2022-ig köti a Stamford Bridge-re, és bár eddig úgy tűnt, hogy az angolok hosszabbítani akarnak vele, most már inkább hajlanának az eladására. Emerson az elmúlt két idény során sérülésektől tarkítva, 48 tétmérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben, de az azóta Frank Lampard idejében már korántsem számított alapembernek, és Thomas Tuchel sem számít rá, az aktuális szezonban mindössze két bajnokin szerepelt.

Az olasz sajtó szerint a Serie A élcsapatai közül a Juventus, az Inter és a Napoli egyaránt lecsapna nyáron Emerson játékjogára, aki a több lehetőség érdekében mindenképpen nyitott lenne a hazatérésre.