Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: Sarri a Juve védőjét akarja! – sajtóhír

A Tuttosport információi szerint Maurizio Sarri szeretné, ha nyártól a Laziót erősítené a Juventusnál parkoló pályára került olasz válogatott hátvéd, akivel már az Empoliban szintén dolgozott együtt…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az olasz napilap úgy értesült, Maurizio Sarri azt a Daniele Ruganit akarja a Laziónál látni, akivel az Empoliban és a Juventusban is dolgozott együtt. A hétszeres válogatott védő az előző idény első felét a Rennes-nél, a másodikat pedig Cagliarinál töltötte kölcsönben. Érdekességként érdemes megemlíteni azt, hogy Rugani nem kapott valami sok esélyt a bizonyításra Sarri kezei alatt a Juvéban, Allegri jócskán több lehetőséget adott a számára. 

Daniele Ruganit néhány évvel ezelőtt az olasz futball egyik nagy reménységeként emlegették. Az igazán nagy áttörés nem jött össze a számára, vagyis az, hogy stabil kezdő legyen a Juventusban. Egyedül valamelyest a 2017/2018-as szezonban volt meghatározóbb pontja a védelemnek. Minden bizonnyal a torinói alakulat egy megfelelő ajánlat esetén nem fog akadályt gördíteni a távozása elé, kivéve persze ha Allegri nagy meglepetésre számolna vele. Ruganit 2023-ig köti szerződés a Juventushoz, a mértékadó transfermarkt pedig csupán 5 millió euróra becsüli a piaci értékét.