Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG védőjével erősített a Bayer Leverkusen! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen gárdája hivatalos csatornáin jelentette be, hogy leigazolták a PSG játékosát, Mitchel Bakkert. A holland futballista 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá.

(Photo by John Berry/Getty Images)

Holland védővel erősítette meg keretét a Bayer Leverkusen gárdája Mitchel Bakker személyében. A 21 esztendős játékost a Paris Saint-Germaintől igazolta le a csapat. Bakker 4 éves szerződést írt alá a “Gyógyszergyáriaknál” és az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagy lehetőség számomra, hogy a Leverkusenhez kerültem. Itt megtehetem a következő fontos lépést a karrierem szempontjából. A Leverkusen csomagja nagyon meggyőző volt, akárcsak a vezetőséggel folytatott beszélgetések. A klub ambiciózus, ahogy én is, szóval nem volt nehéz meghoznom ezt a döntést.

Bakker 2019-ben került a PSG gárdájához az Ajax U21-es együttesétől. A francia klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 45 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólpasszt jegyzett. A holland futballista piaci értékét 10 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt, de az értesülések szerint 7 millió euróért szerezte meg őt a Leverkusen.