Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még a héten aláírhat új csapatához a Chelsea támadója – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, most a megbízható forrás megerősítette korábbi értesüléseit, hogy a Chelsea támdója még a héten átigazolhat új klubjához…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Az olasz átigazolási szakértő, Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Chelsea együttesétől távozni készülő Olivier Giroud még a héten elutazik az AC Milan csapatához, hogy két évre szóló szerződést kössön a Rossonerivel.

A 34 éves francia labdarúgó 2018-ban igazolt át a “kékekhez” a városi rivális az Arsenaltól, és amíg a 2018-2019-es idényben 13 gólig jutott, addig az azt követő kiírásban epizódszereplőként 10 találatra volt képes. Később viszont szép lassan már csak epizódszereplő lett, így már tavaly nyáron és idén januárban is sokan biztosra vették a klubváltását, ennek ellenére a Chelsea vezetése újabb egy-egy évvel meghosszabbította szerződését, így legalább most is átigazolási díj ellenében válhatnak meg tőle. Giroud az elmúlt szezont 31 tétmérkőzésen 11 találattal zárta klubja színeiben.

Emellett Giroud a francia válogatottban 110 alkalommal lépett pályára, és 46 gólt szerzett. A nemzeti csapattal 2018-ban világbajnok lett, és tagja volt a 2016-ban Európa-bajnoki ezüstérmes csapatnak is.