Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl-selejtező: óriási fehérvári blama

A múlt heti szenvedős játék után, ezúttal sem játszott jól a Fehérvár és ennek meg is lett az eredménye, a fehérvári csapat nem tudott túljutni örmény ellenfelén.

Már a mérkőzés elején volt egy baljós jel, hogy ez nem a fehérváriak meccse lesz. A nyári szerzemény, a cseh válogatott Lüftner mindössze 10 perc játék után megsérült, helyét Musliu foglalta el a védelem tengelyében.
Az első félidőben nem volt magas a játékszínvonala egyik csapatnak sem voltak komoly helyzetei. Az Aramat legnagyobb helyzete az volt, amikor a kapuval szemben egy kezezés miatt szabadrúgást kaptak. Ezt viszont kegyetlenül kihasználták, Pobulic ezúttal is hatalmas gólt ragasztott Kovácsik kapujába 1-0!

A második félidőre úgy jött ki a Fehérvár, hogy mindent megtettek az egyenlítésért. Szabics Imre Zivzivadzét is bevette, ennek ellenére alig alig tudta helyzetet kialakítani a fehérváriak. Sőt a 70. percben Kovácsik Ádám védésére volt szükség, hogy meccsben maradjon a magyar csapat.
A 82. percben viszont majdnem kiegyenlített a Fehérvár, egy ügyes szabadrúgás kombináció után, Stopira került helyzetbe, de védeni tudott a kapus. Viszont a 85. percben végleg megpecsételődött a Fehérvár sorsa, egy kapus kirúgás után Stopira bénázott egy sort, amit Silue használt ki és kiejtette a Fehérvárt.

Ararat (örmény)* – MOL Fehérvár FC – (1-0) összesítésben: 3-1
Helyszín: Gyumri, Városi Stadion Vezette: I. Pajac (horvát)
Gólszerzők: Pobulic (33.), Silue (85.) ill.
Sárga lapok: Pobulic (43.), Muradyan (86.) ill. Nego (89.)
Kiállítva:ill.

Ararat: Ermakov – Bravo (Ro. Hakobyan 85.), Prljevic, Mkoyan, Margaryan – Pobulic, Muradyan – Arakelyan (Ra. Hakobyan 68.), Deble (Silue 54.), Malakyan (Manoyan 54.) – Kone
Vezetőedző: Vardan Bichakhchyan

Fehérvár: Kovácsik – Fiola, Lüftner (Musliu 11.), Stopira, Heister – Funsho (Dárdai 61.), Nego, Alef, Petrjak – Nikolics, Houri (Zivzivadze 46.)
Vezetőedző: Szabics Imre