Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér a Lazióhoz a West Ham középpályása!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United gárdája hivatalos oldalán elismerte, hogy Felipe Anderson visszatér a Lazio együtteséhez. 

(Photo by Alastair Grant – Pool/Getty Images)

Visszatér az olasz labdarúgás körforgásába Felipe Anderson. Legalábbis erre lehet következtetni a West Ham United közleményéből, ahol elismerték, hogy Anderson a Lazióban folytatja pályafutását. A brazil középpályás 2013 és 2018 között futballozott már a “Sasoknál”, ezt követően vásárolta meg őt a West Ham 38 millió euróért. Anderson két szezont töltött el a “Kalapácsosoknál”, akik a legutóbbi idényben kölcsönadták őt a Porto gárdájának. A portugál klubnál összesen 8 találkozón lépett pályára.

A 28 esztendős játékos a londoni klubnál két idény alatt 73 meccsen kapott szerepet, ezeken 12 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. Felipe Anderson aktuális piaci értékét 10 millió euróra taksálja a transfermarkt, de a hírek szerint a Lazio mindössze 3 millió eurót fog érte fizetni a londoni klubnak. Ugyan az olasz csapat még nem jelentette be hivatalosan a transzfert, de az már biztos, hogy Anderson a csapattal készül.