Szalai Attila: “Mindig az a célunk, hogy bajnokságot és kupákat nyerjünk…”

Fenerbahce TV legújabb kiadásában a klub magyar belső védője, Szalai Attila beszélt arról, hogy milyen célokkal vágnak neki az új szezonnak, illetve a csapat szurkolóinak is üzent.

(Photo by Emrah Yorulmaz/Anadolu Agency via Getty Images)

„Hálával tartozom a rajongóinknak. Az egész Európa-bajnokság alatt éreztem, hogy szurkolnak nekem, ami miatt nagyon boldog voltam. Köszönöm a támogató üzeneteket” – nyilatkozta a magyar középhátvéd. Hozzátette, fantasztikus három mérkőzésen léphetett pályára az Európa-bajnokságon, amelyeken hatalmas sikert ért el Magyarország. Arról is beszélt, hogy a torna után két hetet pihenhetett, azt az időt a családjával töltötte. „Nagyszerű érzés volt visszatérni ide. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen szeretettel fogadnak itt, Törökországban az emberek.”

A csapat céljairól elárulta, hogy szeretnének bajnokok lenni, mint minden évben. „Mindig az a célunk, hogy bajnokságot és kupákat nyerjünk. Ehhez azonban keményen és intenzíven kell dolgozni, fejlődnünk kell. Európában is sikeresek szeretnénk lenni, ez is a céljaink közt szerepel. Ezt viszont csak munkával, a hibák kijavításával és a hiányosságaink pótlásával tudjuk elérni, ahogy azt már említettem is. Remélem, hogy minden jól fog alakulni a jövőben” – zárta gondolatait Szalai Attila.

A 23 éves légiós januárban igazolt a Fenerbahcéhoz, amelynél fél szezon alatt meghatározó játékossá vált. Teljesítményének köszönhetően a transfermarkt.de adatai alapján az értéke 800 ezer euróról 7 millió euróra nőtt, és számos európai topcsapat figyelmét felkeltette.