Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Varane megegyezett új klubjával, már csak a Real Madridnak kell

A transzferhírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint a Real Madrid védője, Raphael Varane elfogadta a Manchester United ajánlatát, és már csak arra vár, hogy a klubok is megegyezzenek. 

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Fabrizio Romano úgy tudja, hogy Raphael Varane döntött a jövőjéről és kész elhagyni a Real Madridot a Manchester United kedvéért, hogy a Premier League-ben is kipróbálja magát. Az angol klub a hírek szerint egy öt éves szerződést kínál a francia játékosnak, amellyel 2026-ig kötné magához.

A sportsajtó és Romano értesülései szerint már csak a két klubnak kell megegyeznie a transzferről. Florentino Perez állítólag 50 millió eurót szeretné kérni játékosáért, akinek egy év múlva jár le a szerződése, amit a Manchester United hajlandó is lenne kifizetni, így a hivatalos bejelentés is hamarosan megszülethet.

Raphael Varane 2011 óta a Real Madrid játékosa, akkoriban mindössze 10 millió euróért került Spanyolországba a francia Lens csapatától. Az azóta klubszinten már mindent megnyerő védő minden sorozatot figyelembe véve 360 mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban, ezeken ráadásul 19 gólt és 7 gólpasszt is jegyzett.