Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét az NBI-ből igazolt csatárt a Diósgyőr! – hivatalos

Ismét az élvonalból igazolt rutinos csatárt a Diósgyőri VTK. Az új nyári szerzemény korábban már kétszer is dolgozott együtt a csapat vezetőedzőjével, Kondás Elemérrel…

A DVTK-ban folytatja pályafutását Horváth Zoltán, aki az előző idényt a Kisvárdában töltötte. A tapasztalt támadó már többször is volt a klub jelenlegi edzőjének, Kondás Elemérnek a futballistája. Legutóbb éppen még Kisvárdán dolgoztak együtt az NBII-ben, előtte pedig a DVSC színeiben. A Diósgyőr szépen erősíti keretét eddig, hiszen olyan játékosok érkeztek mint például Könyves Norbert, Németh Márió vagy éppen Szatmári Csaba, akik szintén komoly élvonalbeli tapasztalattal bírnak. 

Horváth Zoltán még az Egerben mutatkozott be a magyar élvonalban. A nem túl acélos csapatban 16 mérkőzésen 4 találatot szerzett, s ez elég volt ahhoz, hogy a Debrecen leigazolja. Horváth a bajnokságban rögtön góllal debütált a Lokiban, ám közben kétes ügybe keveredett, ezért a klub felbontotta szerződését. Ezt követően jó néhány évig Ausztriában légióskodott, majd a Kisvárda jóvoltából tért haza. A 2017/2018-as idényben nagy szerepe volt abban, hogy a klub feljutott az élvonalban, majd a tagság megőrzésében szintén. Ennek ellenére átigazolt az NBII-es Győrhöz, majd a kitérő után tavaly nyáron visszatért Kisvárdára. Horváth az NBI-ben 68 találkozón 15 gólt, míg az NBII-ben 69 mérkőzésen 22 gólt szerzett a transfermarkt adatai alapján.