Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Végleg eladhatják a válogatott játékost! – sajtóhír

A goal.com értesülései szerint idén nyáron már végleg távozhat Liverpoolból a “vörösök” saját nevelésű játékosa, Harry Wilson. 

A fiatalkora óta a Liverpoolnál futballozó, ám a felnőtt csapatan mindössze két alkalommal (1 FA-kupa és 1 Ligakupa találkozón) pályára lépő, az elmúlt szezonokban rendre kölcsönadott (Hull City, Derby County, Bournemouth Cardiff City) játékos az angol élvonalból búcsúzó Fulham egyik legfőbb kiszemeltje.

A londoni klub a hírek szerint 15 millió fontot se sajnálna a walesi válogatottal a nyári Európa-bajnokságot is megjárt játékosért, aki bár elutazott a Liverpool ausztriai edzőtáborába, saját elmondása szerint is felkészült a váltásra.

“Azt hiszem elérkezett az idő a váltásra. 150-200 felnőtt mérkőzésen szerepeltem már, de ennek csak apró töredéke volt a Liverpoolnál. Itt nőttem fel, imádom a klubot, mindig is közel áll majd a szívemhez, most viszont a karrierem alakulása az első!” – Idézi a goal.com a 24 esztendős játékost.

A beszámolók szerint a Fulham már meg is kezdte a tárgyalásokat a Liverpoollal, ugyanakkor a londoniaknak igyekezniük is kell, hiszen lehetett mát hallani Wilson kapcsán további angol másodosztályú klubok érdeklődéséről (Swansea, West Brom), avagy a Benfica kölcsönajánlatáról is.