Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékoscserét jelenthet be hamarosan a Tottenham és a Sevilla – sajtóhír

A transzferguru Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Sevilla és a Tottenham csapata hamarosan bejelenti, hogy elcserélik két játékosukat. 

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Fabrizio Romano tényként kezeli, hogy a Tottenham és a Sevilla üzletet kötött arról, hogy elcserélik az angolok támadóját, Erik Lamelát a spanyolok szélsőjére, Bryan Gilre. A transzferguru információi szerint a csapatok már mindenben megegyeztek és már csak a hivatalos bejelentések vannak hátra. A Sevilla ráadásul még 25 millió eurót fog kapni pluszban és bónuszokat a fiatal spanyol játékosért.

Erik Lamela 2013 óta a Tottenham játékosa, akkor az AS Romától érkezett 30 millió euró ellenében. Volt, amikor az argentin szélső alapembernek számított a londoni csapatban, ám az elmúlt szezonban már kevesebb játéklehetőséget kapott: 35 tétmérkőzésen mindössze 1418 percet játszott, ezeken 4 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

A mindössze 20 éves Bryan Gil a Sevilla saját nevelésű játékosa, ám az elmúlt másfél évet kölcsönben töltötte: egy fél szezont játszott a Leganesnél, majd az előző idényben az Eibarban futballozott, ahol 30 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.