Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Szebb is lehetett volna…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében a magyar bajnok Ferencváros 2-0-s győzelmet aratott párharca első mérkőzésén a litván Zalgiris Vilnius csapata felett…

(Photo by Istvan Derencsenyi/Getty Images)

A Ferencváros biztos sikere után a zöld-fehérek osztrák vezetőedzője, Peter Stöger elárulta, hogy többgólos győzelmet is el tudott volna képzelni a mérkőzésen:

“Alapvetően jó helyzetben vagyunk ezzel a 2-0-val a vilniusi visszavágó előtt, viszont nagyon sok helyzetünk kimaradt. Az eredmény szebb lett volna, ha Uzuni belövi a büntetőt. A szünetben felhívtam a figyelmet a koncentrációra, és arról is beszéltünk, hogyan tehetnénk szert egy harmadik és egy negyedik gólra, ami benne is volt a játékban. Elégedett voltam a védekezéssel, két-három veszélyesebb pontrúgása volt az ellenfélnek. Sok dolgot jól csináltunk a mai meccsen, mindig lehet persze hová fejlődni, de alapvetően az a játék, hogy minél több helyzetünk legyen, jó irányba halad. A műfüves pályára is fel kell készülnünk a visszavágón, amelyen hasonló játékkal abszolút elégedett lennék.”

A párharc visszavágóját jövő kedden rendezik meg Litvániában, melyre a Fradi tehát 2-0-s előnnyel utazhat.