Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elmarad a Honvéd stadionavatója – HIVATALOS

Sokkoló bejelentést tett a péntek délutáni órákban az Európa-liga-nyertes Villarreal együttese, amely pozitív koronavírus-esetekre hivatkozta lemondta a Budapest Honvéd elleni szombati stadionavató barátságos mérkőzést

A Villarreal csapata a pénteki napon közölte, hogy miután a csapat két játékosának pozitív lett a koronavírus-tesztje, a csapat nem utazik el a soron következő, Közép-európai edzőmérkőzéseire, így a Budapest Honvéd elleni, szombatra tervezett összecsapásra sem.

A spanyol klub honlapja szerint az érintett játékosokat elszigetelték, de mivel társaikkal és a stábtagokkal fennáll a szoros kapcsolattartás, elővigyázatosságból úgy döntöttek, hogy lemondják a soron következő három felkészülési összecsapásukat

Az új sportlétesítmény kivitelezése a 2019-es év elején az 1938-ban felépített, majd 1955-ben bővített és átépített Bozsik Stadion bontási munkálataival vette kezdetét. Az új Bozsik Stadion az UEFA 4-es, valamint az MLSZ I. osztály A kategóriába került. A lelátórész 8200 néző befogadására alkalmas, a főépületet háromemeletes, a korszerű pályavilágítási-rendszer pedig 4K-minőségű közvetítéseket tesz lehetővé.

A Bozsik Arénában a hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon is rendeznek mérkőzéseket, a Honvéd első csapata azonban ezidáig még nem vehette birtokba az új létesítményt, mert várták a megfelelő nyitómeccs lehetőségét.

Az esetre a Honvéd még nem reagált, így arról sincs hír, hogy a Villarreal helyett lejátsszák-e más ellen a szombat este 20 órára tervezett stadionavatót.