Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Frankfurt szerb csillagával erősít az LA Galaxy! – sajtóhír

Az általában rendkívül jól értesült Fabrizio Romano beszámolója alapján a Los Angeles Galaxyban folytatja karrierjét az Eintracht Frankfurt kötelékébe tartozó Dejan Joveljic…

(Photo by Visionhaus)

Fabrizio Romano úgy tudja, hogy nagyon közel a megegyezés Dejan Joveljic ügyében. A két klub már mindenben megállapodott egymással, már csak a szerb csatárnak kell aláírni a szerződését, mely négy és fél évre fog szólni. Egyébként az előző idényt az osztrák élvonalban töltötte, idén pedig debütálhatott a szerb felnőtt válogatottban. 

(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Dejan Joveljic a Crvena zvezda színeiben lett profi labdarúgó, második bajnoki mérkőzésén rögtön duplázni tudott. Nevelő egyesülete legjobbjai között 24 mérkőzésen lépett pályára, 14 találatot szerzett. Innen került 2019 nyarán a Frankfurthoz, ahol nem tudta stabilizálni a helyét a kezdőben. A német csapat először az RSC Anderlechtnek adta kölcsön, majd legutóbb a Wolfsbergernek. Az osztrák élvonalbeli gárdában jól teljesített, hiszen 46 találkozó során 20 gólt szerzett, ebből 17-et a bajnokságban.