Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG ismét kölcsönadja világbajnok kapusát! – sajtóhír

Fabrizio Romano információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain ismét kölcsönadja világbajnok kapusát, Alphonse Areolát…

(Photo by Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

A rendkívül jól értesült olasz újságíró beszámolója alapján biztosra vehető, hogy a következő szezont a West Ham United színeiben tölti a francia Alphonse Areola. A világbajnok kapus az előző idényt a Fulhamben töltötte. A gárda szintén a Premier League mezőnyéhez tartozott akkor, de a kiírás végén búcsúzott az élvonaltól. Areola korábban megfordult egyébként a Villarrealban és a Real Madridban is. A felek állítólag mindenben megegyeztek egymással, s francia hálóőr hamarosan aláírhatja a szerződést, ami magába foglal egy opciós vásárlási jogot. 

Alphonse Areola a 2016/2017-es szezon első felében rendszeresen ő védte a PSG kapuját, majd idővel Kevin Trapp került a helyére. A 2017/2018-as, majd a 2018/2019-es idényben már egyértelműen a francia sztárcsapat első számú kapusának számított. Keylor Navas érkezésével átkerült a Real Madridhoz, ahol azonban csak csere volt, a Fulhamben viszont újra stabilan védhetett. Areola többek között háromszoros francia és egyszeres spanyol bajnoknak mondhatjat magát, illetve ott volt a 2018-as világbajnokságon, melyet hazája válogatottja nyert meg.