Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kölcsönadta fiatal középpályását a Chelsea! – hivatalos

A Thomas Tuchel által irányított Chelsea ismét kölcsönadta a következő szezonra a többszörös utánpótlás válogatott középpályását, Conor Gallaghert. A 2021/2022-es idényt a Crystal Palace-ban fogja tölteni a fiatal futballista…

A Crystal Palace-t fogja erősíteni a 2021/2022-es kiírás során Conor Gallagher. A szerződés nem foglal magába opciós vásárlási jogot, azaz a fiatal középpályás a kölcsön lejárta után automatikusan visszatér a Chelsea-hez. Egyébként az előző idényt a West Bromwich Albionnál töltötte Gallagher, ám a birminghami klub búcsúzott az élvonalból. 

Conor Gallagher 8 éves kora óta tartozik a Chelsea kötelékébe. Az elmúlt években a londoni alakulat többször is kölcsönadta, a 2019/2020-as idényben először a Charltont, majd a Swansea Cityt erősítette a Championshipben. Ahogyan pedig említettük, az elmúlt szezonban a West Brom gárdájában rúgta a bőrt. A Chelsea legjobbjai között még nem kapott lehetőséget, keretbe csupán egyszer került, éppen az Arsenal elleni Európa-liga döntőben.