Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiköthet-e a Manchester City-ben Lionel Messi?

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere elismerte, hogy nagyon szeretnék leigazolni Harry Kane-t, a Tottenham Hotspur angol válogatott csatárát, ugyanakkor a katalán szakember kizárta, hogy náluk folytatná pályafutását Lionel Messi.

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

„Mindenkit meglepett Leo távozása, engem is beleértve. A Barcelona szurkolójaként szerettem volna, ha ott fejezi be a pályafutását, de ez sajnos nem volt kivitelezhető. Mi Jack Grealishre költöttük a pénzünket, neki adtuk a tízes mezt, mert meg voltunk róla győződve, hogy Messi marad a Barcánál. Éppen ezért nem is foglalkoztat bennünket a szerződtetésének gondolata” – jelentette ki Guardiola, aki a katalánok vezetőedzőjeként nagyszerű éveket töltött el együtt Messivel, és még nemrégiben is a világ legjobb labdarúgójának nevezte a hatszoros aranylabdás argentint.

Messi távozását csütörtökön jelentette be az FC Barcelona, amelynek közlése szerint a 34 éves játékos megtartását a La Liga pénzügyi szabályai nem teszik lehetővé. Lionel Messit a PSG-vel is szóba hozták, sőt a hírek szerint a párizsi klub már ki is bérelte az Eiffel-tornyot.