Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: A Napoli sztárja egyre közelebb a bajnokhoz! – sajtóhír

Mint arról már mi is beszámoltunk, sajtóértesülések szerint az olasz bajnok Inter együttese Romelu Lukaku pótlását az egyik riválisa legjobbjának elcsábításával orvosolná. 

Mint ismert, a belga gólvágó karnyújtásnyira áll attól, hogy bejelentse őt a Chelsea együttese. Olaszországban eközben egyre élénkebbek azok a hangok, hogy lorenzo Insigne érkezhet a Lukaku-ügylet farvizén Milánóba.

A Napoli ikonikus szélsőjének klubváltásának lehetősége elsőre bármekkora szenzációval is bír, árulkodó jel, hogy az olasz futball mértékadó transzfer-guruja, Gianluca Di Marzio is előszeretettel, több beszámolójában (például lent is látható) foglalkozik a témával.

Di Marzio szerint is, a két klub kapcsolatban áll egymással, miután a Napolinál is fontolgatják, hogy a jövő nyáron lejáró szerződésű, 30 esztendős csapatkapitány megfelelő ajánlat esetén távozhat, nem kockáztatva azt, hogy egy év múlva ingyen tehesse esetleg ugyan ezt.

A labda az Inter oldalán pattog, akik egy 25 millió eurós (+bónuszok) ajánlattal nyithatnak a nápolyiaknál.

A Corriere dello Sport szerint egyébként olasz-módi szerint az Inter olyannyira eltökélt, hogy Alexis Sánchez játékjogát is kész felajánlani, nagyjából 15 millió euró mellé a Napolinak.