Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mascherano (egyelőre) nem lesz a Racing edzője

A tegnapi napon merült fel a lehetőség, hogy esetlegesen az egykori legendás játékos veheti át az argentin bajnokság (Liga Profesional) egyik patinás csapatának irányítását, erre azonban egyelőre még nem kerülhet sor…

 

Az argentin bajnokságban érdekelt Racing Club csapatának elnöke, Víctor Blanco a minap megerősítette, hogy a csapat megbízott edzője a naptári esztendő végéig Claudio Úbeda lesz, tehát egyelőre nem került sor Javier Mascherano sokak által várva várt hangzatos kinevezésére.

Mint ismeretes, a Barcelona egykori 37 éves legendás játékosa tavaly hagyott fel az aktív játékkal, és első vezetőedzői megbízatását kaphatta volna. A 75 éves sportvezető elárulta, hogy kapcsolatban álltak vele, és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben át fogja venni a csapat irányításával, de egyelőre ennek még nem jött el az ideje. Továbbá azzal kapcsolatban is kijelenést tett, hogy a klub egykori legendás játékosa, Diego Milito önként mondott le a klub vezetésében elfoglalt pozíciójából.

A Racing hullámzó formában kezdte az argentin bajnokság (Liga Profesional) 2021-es kiírását, öt forduló alatt szerzett nyolc pontjával jelenleg a rendkívül szoros középmezőnyben a kilencedik helyet foglalja el. Az “Academia” a soron következő fordulóban a Newell’s Old Boys gárdáját láthatja vendégül.