Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlatot tett az Atletico a szerb gólvágóért! – sajtóhír

Ahogyan arról honlapunk korábban beszámolt, a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő Atletico Madrid már tett egy ajánlatot a Fiorentinában futballozó Dusan Vlahovic játékjogáért cserébe. Az olasz gárda ezt rögtön visszautasította, azonban a ‘matracosok’ nem adják fel, s újabb próbát tettek a firenzei vezetőségnél…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy az Atletico Madrid nem mond le Dusan Vlahovic játékjogának megszerzéséről. A spanyol csapat az első sikertelen próbálkozás után egy 60 millió eurós ajánlatot tett illetve ezúttal Nehuen Perez nevét is bedobták a ‘matracosok’ az üzletbe. A Fiorentinának a következő két napban választ kell adni, elfogadja-e ezt a jóval kecsegtetőbb ajánlatot vagy sem. Vlahovicot hírbe hozták az Arsenallal és a Tottenham Hotspurrel is. 

Dusan Vlahovic az előző idényben kimagasló teljesítményt nyújtott a nem túl acélos Fiorentinában. A szerb támadó 21 gólt szerzett a bajnokságban 37 mérkőzésen. Betalált a Juventus, a Lazio illetve az Atalanta kapujába is többek között a nyári átigazolási időszak egyik nem várt sztárja. Szerződése 2023-ig köti a firenzei alakulathoz.